Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 17:50

Σχολεία: Αυτά είναι τα παγούρια που θα μοιραστούν στους μαθητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύχρωμα και αναγράφεται πάνω τους: «Προσέχουμε την υγεία όλων μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον»

Τα παγούρια που θα μοιραστούν δωρεάν στους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά ως ένα άλλο μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό ανέβασε πριν από λίγο στο Τwitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Πρόκειται για πολύχρωμα παγούρια στα οποία αναγράφεται: «Προσέχουμε την υγεία όλων μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον. #Μαθαίνουμε Ασφαλείς».

«Πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη, είναι ήδη καθ’οδόν προς όλους τους μαθητές δημοτικού (δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων) της χώρας. Μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση» σημείωσε στην ανάρτηση που έκανε η υπουργός Παιδείας.

Η Νίκη Κεραμέως την περασμένη Τρίτη στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει είχε τονίσει πως πρόκειται για ένα «μέτρο για την αποφυγή ανταλλαγής μπουκαλιών, ποτηριών, επαφής στόματος με τη βρύση, που, μειώνοντας τη χρήση πλαστικού, προσφέρει και μία φιλοπεριβαλλοντική λύση».

kerameos 5 9 2020

protothema.gr

Διαβάστηκε 574 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.