Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:52 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 17:01

Συνάντηση Λ. Δημητρογιάννη με Δ. Αυγερινοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση εργασίας  μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρου Δημητρογιάννη και της Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και Βουλευτή Ηλείας, Διονυσίας Αυγερινοπούλου, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε εκτενής και διαλογική συζήτηση για ζητήματα περιβάλλοντος της Περιφέρειας, για την κυκλική οικονομία, την πράσινη επιχειρηματικότητα και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Μεγάλο μέρος της συνάντησης αφιερώθηκε και στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα προσφέρουν ώθηση σε δράσεις και έργα των συγκεκριμένων τομέων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί και στη σχέση περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας

Ο κ. Δημητρογιάννης ευχαρίστησε την κ. Αυγερινοπούλου για την επίσκεψη, η οποία με την σειρά της, τον προσκάλεσε στο νέο κύκλο συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, προκειμένου να υπάρχει πιο στενή και ουσιαστική συνεργασία των δύο πλευρών.

Διαβάστηκε 663 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.