Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:46 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 11:32

Τμήμα ΔΕΑΠΤ: 35 θέσεις στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ» (ΜΒΑ Food Business Management), γνωστοποιεί για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021, την έναρξη διαδικασίας επιλογής τριάντα πέντε (35) μεταπτυχιακών φοιτητών, για απόκτηση Δ.Μ.Σ.

Οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την Παρασκευή 18-9- 2020 θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας στην παρακάτω δικτυακή πύλη, καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία τους και αναρτώντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να αποστείλουν την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας και τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (Γ. Σεφέρη 2, 30100 Αγρίνιο).

The Beautiful Luxembourg
00:00
00:00 / 02:08
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player

https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm


Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών

Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) είναι τρία (3) εξάμηνα. Το Π.Μ.Σ. συντίθεται από δώδεκα (12) μαθήματα. Ειδικότερα διδάσκονται πέντε (5) υποχρεωτικά μαθήματα στο Α΄ εξάμηνο, τρία (3) υποχρεωτικά και δύο (2) επιλογής μαθήματα στο Β΄ εξάμηνο και ένα (1) υποχρεωτικό και ένα (1) επιλογής στο Γ΄ εξάμηνο και ταυτόχρονα οι φοιτητές εκπονούν τη διπλωματική τους εργασία.

Τα μαθήματα για το Α΄ και Β΄ Εξάμηνο πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Τετάρτη 17:00-21:30. Τα μαθήματα του Γ΄ εξαμήνου πραγματοποιούνται αποκλειστικά με «εξ’ αποστάσεως» μέθοδο.

Πληροφορίες:

Γραμματεία του Τμήματος: Τηλ: 2641074121, Fax: 2641074179

http://mba.deapt.upatras.gr/

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Προκόπιος Θεοδωρίδης

Αναπληρωτής Καθηγητής

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.