Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 18:03

Παναιτωλικός: Αναθερμαίνεται το «φλερτ» με Μουνιέ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διόλου απίθανο δεν είναι να παραμείνει κάτοικος Αγρινίου και για τη νέα σεζόν ο Αντονί Μουνιέ.

«Μπορεί να συνεχίσω εδώ. Γιατί όχι;» είχε πει μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα δύο πανέμορφα τέρματα που είχε σημειώσει. Ο Αντονί Μουνιέ με τον Τίτορμο στο στήθος αγωνίστηκε 12 φορές και πέτυχε 4 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Το συμβόλαιό του με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας εξέπνευσε και μετά τις διακοπές του βρίσκεται με την οικογένειά του στην Αθήνα, όπου και προπονείται ατομικά.

Εξ’ αρχής από πλευράς της ομάδας είχε προταθεί ανανέωση του συμβολαίου του η οποία μέχρι στιγμής ωστόσο δεν είχε θετική ανταπόκριση από το Γάλλο. Μολαταύτα, όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.

Φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών έχει αναθερμανθεί και δεν αποκλείεται ο Αντονί να μεταβεί στο Αγρίνιο για να συζητήσει για νέο συμβόλαιο. Το αν θα επιτευχθεί συμφωνία μένει να φανεί…

Κωνσταντίνος Ρίγκος- titormosnet.gr

Διαβάστηκε 694 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.