Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:16 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 14:14

Τι λένε στον Παναιτωλικό για τον Παρρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι γίνεται με τον Παρρά; Γιατί έχει ελάχιστη συμμετοχή στα φιλικά; Γιατί αποκτήθηκαν δύο παίκτες στη θέση του;

Ψάξαμε το θέμα και σας παρουσιάζουμε το στόρι…

Είναι κανόνας που τηρείται στον Παναιτωλικό και τις περισσότερες ομάδες: Όποιος παίκτης από τα τμήματα υποδομής υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο, ξεκινάει με το μίνιμουμ των αποδοχών. Ανταμείβεται όποιος κάνει βήματα προόδου και παίζει στην ανδρική ομάδα, αναπροσαρμόζοντας τις αποδοχές ανάλογα με την εξέλιξή του.

Στην περίπτωση του Παρρά έκαναν το ίδιο. Μετά τα θετικά δείγματα που έδωσε στα Play-out, τον κάλεσαν στην αρχή της προετοιμασίας για να του κάνουν αύξηση και μαζί να επεκτείνει ένα χρόνο το συμβόλαιό του (είναι στον τελευταίο χρόνο), έως το καλοκαίρι του 2022.

Του ξεκαθάρισαν μάλιστα ότι υπολογίζεται ως πρώτη επιλογή στο αριστερό άκρο και ζήτησαν να εντείνει την προσπάθειά του να τα καταφέρει πολύ περισσότερα. Και γιατί όχι, συνεχίζοντας έτσι, να κάνει μεταγραφή.

Έπεσαν από τα σύννεφα με την αντίδρασή του. «Όταν σε ένα παιδί λες “επενδύουμε σε εσένα”, δίνοντάς του αύξηση αποδοχών, τη δυνατότητα να παίξει στη Super League και δείχνεις στην πράξη ότι το υπολογίζεις για το μέλλον, περιμένεις ν’ αρπάξει την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά», λένε χαρακτηριστικά.

Ο Παρράς απάντησε ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο τώρα και πως θα μιλήσει με τη διοίκηση σε 3-4 μήνες! Συμπεριφορά που εξόργισε, συνυπολογίζοντας ότι είναι παίκτης που ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες του Παναιτωλικού, του δόθηκε η δυνατότητα να γίνει επαγγελματίας από το 2017, πήρε ευκαιρίες από τον πρώτο χρόνο σε επίσημα ματς. Όμως οι τραυματισμοί που είχε δεν τους επέτρεψαν να κάνει πολλά βήματα μπροστά, μιας και για μεγάλα διαστήματα έμεινε εκτός προπονήσεων. Παρόλα αυτά στηρίχτηκε από την ομάδα που του παρείχε κάθε βοήθεια και πήρε νέα ευκαιρία τον Ιούλιο.

Η άρνησή του άλλαξε τον σχεδιασμό. Εκεί που στο πρόσωπό του έβλεπε τον αριστερό μπακ των επόμενων ετών, ο Παναιτωλικός χρειάστηκε να κάνει ήδη δύο μεταγραφές (Περέιρα, Βάντερσον) και ίσως πάει για τρίτη για να καλύψει την πλευρά. Είναι λογικό να μην μπορεί να επενδύσει πια σε έναν ποδοσφαιριστή που… κάνει νάζια αντί να αρπάξει τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό και να μπει στη βιτρίνα της κατηγορίας.

Από την πρώτη προσπάθεια έως σήμερα έχουν μεσολαβήσει δεκάδες άλλες. Αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα: «Εμμένω στην απόφασή μου» απαντάει ο Παρράς. Και απ’ ότι λένε οι άνθρωποι της ομάδας, κάπου εδώ το θέμα έληξε οριστικά. Μένει στην άκρη έως τη λήξη του συμβολαίου του τον επόμενο Ιούλιο.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.