Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:55 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 15:05

Το Δημοτικό Σχολείο Παντάνασσας στην "Γιορτή της Μητέρας"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πιστό σε μια εκδήλωση που έχει τις ρίζες της 20 χρόνια πριν, το Δημοτικό Σχολείο Παντάνασσας συνέχισε και φέτος  την παράδοση με τον εορτασμό της χριστιανικής Γιορτής της Μητέρας.

Το απόγευμα της 1ης Φεβρουαρίου, παραμονή της Υπαπαντής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον χώρο του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Παντάνασσας προς τιμήν των μανάδων όλου του κόσμου, της προσφοράς τους στην οικογένεια και στην κοινωνία κατ’ επέκταση.

Η εκδήλωση περιλάμβανε τραγούδια, ποιήματα και αναγνώσματα για την Μητέρα από τους μαθητές του σχολείου.   Επισφραγίστηκε, δε, με την παρουσία της εκλεκτής Θεολόγου κ. Γεωργιάδη Δέσποινας, η οποία ήταν  και κεντρική ομιλήτρια στην παρούσα δράση.

 Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν αναμνηστικά, κατασκευασμένα από τα παιδιά, αλλά και γλυκίσματα προσφορά των μανάδων του χωριού.

Μητέρες όλου του κόσμου, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και να συνεχίσετε το έργο σας στην ανατροφή αυτών των πολύτιμων πλασμάτων, των παιδιών σας.

 

 

Ο Διευθυντής του σχολείου

 

Γρίβας Κωνσταντίνος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 3418 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 15:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.