Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 17:53

Τη νέα της ποιητική συλλογή παρουσιάζει η Όλγα Καραπαναγιώτη (Παρ 4/9/2020 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» φιλοξενεί στην αυλή του την Αιτωλικιώτισσα Όλγα Καραπαναγιώτη, ιδρύτρια και πρώτη Πρόεδρο του Συλλόγου, για να παρουσιάσει τη νέα της ποιητική Συλλογή “ΑΝά-]. Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 20:30.

Θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός, ποιητής και κριτικός Σπύρος Σ. Βουτσινάς, ενώ συντονιστής θα είναι ο Μιχάλης Κότσαρης, ζωγράφος /χαράκτης και πρόεδρος του Συλλόγου «Το Αιτωλικό».

Όλοι οι επισκέπτες θα είναι καθήμενοι και στις θέσεις θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις – λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, λόγω Covid-19. Κατά την είσοδο και την έξοδο στο χώρο της αυλής του Συλλόγου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ενώ θα επιτραπεί περιορισμένος αριθμός ατόμων.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 796 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.