Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 17:29

Super League : Φόρμουλα να αρχίσει στις 12 το πρωτάθλημα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τηλεδιάσκεψη της Super League αναζητήθηκε λύση για να αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου το νέο πρωτάθλημα και να ξεπεραστεί η εμπλοκή που υπήρξε με τον ορισμό του τελικού εκείνη την ημερομηνία.

Οι ομάδες συμφωνούν να οριστεί το ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να γίνει εμβόλιμα την Τετάρτη 16/12. Έτσι θα μπορέσουν να διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας. Η προσπάθεια αυτή γίνεται με στόχο να μην τιναχτεί στον αέρα ο προγραμματισμός της προετοιμασίας που έκαναν οι ομάδες και όσες έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να πάρουν τουλάχιστον ένα επίσημο ματς στα πόδια τους.

Προϋπόθεση για να αρχίσει το πρωτάθλημα είναι βέβαια να ξεπεραστεί οριστικά το μπλοκάρισμα που κάνουν οι άστεγες ομάδες στην υπογραφή της προκήρυξης.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 647 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 17:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.