Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:43 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 17:23

Επίσημο: Ο τελικός Κυπέλλου στις 12/9 στο Πανθεσσαλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτέμβρη στο Πανθεσσαλικό.

Μετά την πρόταση του ΟΦΗ στη Λίγκα για να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτέμβρη, αλλά και να διεξαχθεί εκείνη την ημερομηνία ο τελικός του Κυπέλλου, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της.

Οριστικά ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα λάβει χώρα το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο και η σέντρα θα γίνει στις 21:00.

Νωρίτερα η Αστυνομία δεν είχε δώσει την έγκρισή της να διεξαχθεί ο αγώνας στη Ριζούπολη και έτσι η ΕΠΟ στράφηκε στην επιλογή του σταδίου στον Βόλο.

«Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.