Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 22:04

Κοπή πίτας απο τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Μορφωτικό Σύλλογο Παντάνασσας «Πυγμαίος ο Τριχώνιος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Παντάνασσας «Πυγμαίος ο Τριχώνιος» πραγματοποίησε κοπή Βασιλόπιτας στην πλατεία του χωριού.

Πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου, καθώς και οι νεαρότερης ηλικίας «Πυγμαίοι» βρέθηκαν εκεί για να κοσμήσουν με την παρουσία τους το στολίδι του χωριού μας, την ιστορική πλατεία της Παντάνασσας, που άλλοτε έσφυζε από ζωντάνια.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του χωριού και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς ανέλαβαν ουσιαστική δράση προσφέροντας σε όλους φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, φρούτο που ευδοκιμεί και πλεονάζει στην περιοχή μας και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του τυχερού της χρονιάς, στον οποίο ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το 2016 να του φέρει ό,τι καλύτερο!


                              Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Αριστέα Φ. Ξηροκώστα                                   Ηλίας Αθ. Παπαχρήστος

 

 

Διαβάστηκε 2421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.