Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 17:44

Πρεμιέρα για την ταινία μικρού μήκους «Βρες Τα Φτερά Σου» στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ (Παρ 4/9/2020 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 θα προβληθεί σε πρώτη προβολή η μικρού μήκους ταινία του κινηματογραφικού εργαστηρίου του Γιώργου Λουριδά στο Αγρίνιο, «Βρες Τα Φτερά Σου» στο θερινό σινεμά Ελληνίς.

Είσοδος Ελεύθερη

 

Η Άλια, καθαρίστρια στο επάγγελμα, μετά την αναχώρηση των παιδιών της για το πανεπιστήμιο, αποφασίζει να αλλάξει την ζωή της και ν' ακολουθήσει το όνειρό της που είχε αφήσει για καιρό.

 

Παίζουν: Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου, Γεωργία Καποπούλου, Ευτυχία Πατσιαλού, Μαριάννα Σταμούλη, Βασιλεία Διονυσίου, Βλάσης Μιζάλος, Κωνσταντίνος Λιάγκας, Χριστίνα Γαλανοπούλου, Έρη Σαμψώνα, Παύλος Μπεκούλης, Μαρία-Αναστασία Χουλιάρα, Χριστίνα Καρακώστα, Ευάγγελος Παρμάκης, Σύλια Σακαπέτη, Γιάννης Κλαυδιανός, Χαράλαμπος Γιαννόπουλος, Χαραλαμπία-Μαρία Κομπορόζου, Μέλισσα-Άννα Σελεβίστα

Τεχνικό Team: Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, Κώστας Καρνέτατζης, Λάζαρος Τσόλκας, Κωνσταντίνος Σαμψών, Χρυσούλα Σπυρέλη, Μαρία Ιωσηφίδη

Μακιγιάζ: Δήμητρα Κουτρούμπα

Ήχος: Μέλισσα – Άννα Σελεβίστα

Μίξη ήχου: Φώτης Λουριδάς

Κινηματογράφηση - Σκηνοθεσία: Γιώργος Λουριδάς

Συγγραφή Σεναρίου: Ομάδα Κινηματογραφικού Εργαστηρίου Αγρινίου

image 02

image 03

ΥΓ: Συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο κινηματογραφικό εργαστήρι του Γιώργου Λουριδά «Ο ηθοποιός μπροστά απ’ την κάμερα».

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το εργαστήρι ξεκινά το Σάββατο στις 5/9

Διαβάστηκε 1667 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 20:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.