Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 10:01

Κοινότητα Παναιτωλίου: “Υπεύθυνη η Περιφέρεια για τα έργα στο αποχετευτικό δίκτυο”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή τις εργασίες για το έργο του αποχετευτικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων, οι οποίες έχουν προκαλέσει αναστάτωση και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής μας, η Κοινότητα Παναιτωλίου προβαίνει στην παρούσα ανακοίνωση με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών επί του θέματος:

Η ευθύνη για την εκτέλεση και αποπεράτωση του πολύπαθου έργου είναι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) και πιο συγκεκριμένα, της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας. Η Κοινότητα Παναιτωλίου δεν μπορεί να παρέμβει στη συγκεκριμένη διαδικασία που αφορά αποκλειστικά την ΠΔΕ και δεν είναι υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις και τις ημιτελείς εργασίες που άφησαν μισοδιαλυμένες αρκετές οδούς του χωριού, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις των οχημάτων, δημιουργώντας εστίες κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα των πεζών.

Καλούμε την Περιφέρεια και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να αποπερατωθεί άμεσα το έργο που έχει δημοπρατηθεί από το 2010 και «έχει χορτάσει» υπογραφές και παρατάσεις.

Συστήνουμε στους «καλοθελητές» που επιρρίπτουν δημόσια ευθύνες στην τοπική κοινότητα Παναιτωλίου και συγκεκριμένα στον πρόεδρο, να διαβάσουν προσεκτικά τις αρμοδιότητες και τις δυνατότητες που παρέχουν οι νόμοι της αυτοδιοίκησης στα τοπικά συμβούλια και να μην παραπληροφορούν τους δημότες είτε από άγνοια, είτε με δόλο.

Η κοινότητα Παναιτωλίου θα πιέσει προς πάσα κατεύθυνση και θα λάβει τις δεσμεύσεις από τους αρμόδιους για την άμεση αποκατάσταση αυτής της άθλιας εικόνας που δημιουργήθηκε στο χωριό μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 639 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.