Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:56 μμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 20:53

Παναιτωλικός: Φιλική ήττα από τον Αστέρα (2-0)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σκορ 2-0 έχασε σήμερα ο Παναιτωλικός από τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς που καλείται να αποτελέσει «οδηγό» για το μέλλον. Σίγουρα τα πόδια είναι «βαριά» και ο Μάκης Χάβος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, όμως με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο τα «καναρίνια» αντιμετώπισαν προβλήματα στο τρανζίσιον και αυτό «πλήρωσαν». Γενικότερα από το 30′ και μετά δεν… πατούσαν καλά.

Η ομάδα ξεκίνησε ξεκίνησαν με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Σκιαδά, Καρασαλίδη, Κωνσταντόπουλο, Τζανακάκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Λιάβα στο «6», τον Ντάλσιο στο «8», τους Αριγίμπι, Ντίαζ στα άκρα και τον Μάζουρεκ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βέργο.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν δυνατά, στο 2′ είχαν μία καλή στιγμή με τον Μάζουρεκ και άγγιξαν το γκολ στο το 29′, όταν αρχικά ο Τζανακάκης αστόχησε εξ’ επαφής και στη συνέχεια ο Ντίαζ σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενουμένων. Οι οποίοι άνοιξαν το σκορ αμέσως μετά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρέσπι.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε περαιτέρω, ο Παναιτωλικός δεν είχε τη φρεσκάδα του πρώτου ημιχρόνου και δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Λουίς Φερνάντεθ. Μόνο προς το φινάλε ανέβασε ξανά την απόδοσή του (ο Μεντόσα ήταν δραστήριος) και θα μπορούσε να μειώσει το σκορ, καθώς οι Τσιγγάρας και Ντουάρτε είχαν από μία καλή στιγμή.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 845 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.