Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:50 μμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 16:36

Superleague: Άντε βγάλε άκρη τώρα…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα τα είχε η Μαριορή… η αναβολή του τελικού της έλλειπε! Ή το απόλυτο μπάχαλο!

Σε μια περίοδο που έχει δημιουργηθεί τόση αναστάτωση (και) στο ποδόσφαιρο, νέοι πονοκέφαλοι προστέθηκαν από χθες. Ο Λοβέρα του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν μπορεί να γίνει σήμερα, όπως (μετά από πολλές προσπάθειες) είχε προγραμματιστεί.

Δεν μπορεί να γίνει ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο (ή μεσοβδόμαδα) επειδή υπάρχουν αγώνες Εθνικών ομάδων. Πρώτη ελεύθερη ημερομηνία είναι 12-13 Σεπτεμβρίου, όταν προγραμματίστηκε να αρχίσει η Super League.

Αλλά υπάρχουν και επιμέρους ζητήματα. Το ΟΑΚΑ κλείνει για εργασίες συντήρησης από αύριο, οπότε πρέπει να αναζητηθεί νέα έδρα! Ή θα γίνει παράταση της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 για να παίξουν με τα περσινά ρόστερ οι φιναλίστ ή θα παίξουν με τα ρόστερ της νέας αγωνιστικής.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να δοθεί απάντηση άμεσα, ίσως και αύριο. Να αποφασίσει η ΕΠΟ, να συναινέσουν οι ομάδες, να μεταθέσει η Λίγκα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχοντας μάλιστα ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία κενή ημερομηνία έως τα Χριστούγεννα, επειδή θα γίνονται και Ευρωπαϊκοί αγώνες και αγώνες Εθνικών ομάδων και πρέπει να βρεθεί χώρος για το κύπελλο Ελλάδας.

Η μόνη εκκρεμότητα που έκλεισε είναι ότι τέλος Αυγούστου έγινε γνωστή επιτέλους η 14η ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, μετά την επικράτηση του Απόλλωνα στα μπαράζ με την Ξάνθη, η οποία αποχωρεί μετά από 31 χρόνια παρουσίας.

Κι άλλη μια οδεύει σε διευθέτηση. Η εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης σε 5 ομάδες για να μην μπλοκάρουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Κάτι είναι κι αυτό…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1100 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.