Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 17:14

Η ακριβότερη ενδεκάδα το φετινό ρόστερ του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ρίχνοντας μια ματιά στο transfermarkt.co.uk έχουμε εικόνα από την (ενδεικτική) αποτίμηση του φετινού ρόστερ του Παναιτωλικού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά στοιχεία, αλλά αναγνωρίζεται διεθνώς ως μια καλή πηγή αξιολόγησης.

Σε ότι αφορά τον Παναιτωλικό κατατάσσει στην κορυφή τον Ελίας Περέιρα, δίνοντάς του αξία που ξεπερνά τις 650 χιλ. αγγλικές λίρες. Εκατό (και πλέον) χιλιάδες λίρες λιγότερες δίνει στον Μάζουρεκ, ενώ τρίτος είναι ο Λιάβας. Σε αντίθεση με τους δύο πρώτους, λόγω ηλικίας και ποδοσφαιρικής εξέλιξης, καταγράφει ανοδική πορεία και αναμένεται να διεκδικήσει σύντομα πρωτιά.

Τζανακάκης, Καρασαλίδης, Ντάλσιο είναι η επόμενη τριάδα με ίση αξία 360 χιλ. λίρες. Δείτε την κατάταξη με τους 11 ακριβότερους:


 agrinio-sports.gr
Διαβάστηκε 1076 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.