Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:40 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 11:20

Η επιστροφή Westbrook αλλάζει τα δεδομένα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο Foxbet o L-Train

Παίξε νόμιμα στο betshop casino

Μετά τον χαμό που έκαναν οι Bucks, με την απόφασή τους πριν τρία βράδια να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τους Magic και τις διήμερες διαβουλεύσεις παιχτών, λίγκας και ιδιοκτητών του ΝΒΑ, τα playoffs συνεχίζονται απόψε. Κοινή «γραμμή» όλων, τα παρκέ στη «φούσκα» να αποτελέσουν πεδίο όπου οι παίχτες θα μπορέσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τα όσα διαδραματίζονται στην Αμερική το τελευταίο διάστημα.

Οι Bucks θεωρώ πως απόψε θα κάνουν το 4-1 στη σειρά με τους Magic, ενώ ελάχιστες έως μηδενικές είναι κι οι πιθανότητες των Blazers απόψε κόντρα στους Lakers, δίχως τον Damian Lillard στο παρκέ. Ενδιάμεσα των δύο, το ντέρμπι ανάμεσα σε Rockets και Thunder που έχει ακόμα δύο -τουλάχιστον- «επεισόδια», με τους Rockets όμως πλέον να αποκτούν μεγάλο αβαντάζ με την επιστροφή Westbrook

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά της ημέρας στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 849 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.