Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:32 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 17:59

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το 2020-2021 – Οι αιτήσεις και η μοριοδότηση των ωρομισθίων εκπαιδευτικών γίνονται ηλεκτρονικά

Αρχίζει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου (στις 10:00) και μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου (ώρα 23:59), η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2020-2021.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr, στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 797 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία