Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 17:23

Προς 7η Σεπτεμβρίου η έναρξη λειτουργίας των παιδικών σταθμών του δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την 7η Σεπτεμβρίου μετατίθεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  η έναρξη λειτουργίας των παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αγρινίου που αρχικώς ήταν προγραμματισμένη  για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου  .

Αυτό , σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΙΠΑ  Γιάννη Βασιλείου, αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους που αφορούν τον κορωνοϊό .

Kαθώς οι άδειες του προσωπικού  εκπνέουν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου κρίθηκε σκόπιμο να διενεργηθούν τεστ κορωνοϊού στο σύνολο των εργαζομένων για παν ενδεχόμενο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, δίνεται έτσι η δυνατότητα να περάσει και ένα διάστημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «γέφυρα ασφαλείας» μέχρι και το άνοιγμα των σταθμών.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα, παλαιά και νέα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα ΚΔΑΠ. Όποιος γονιός δικαιούται εξάλλου voucher καλείται να προβεί στις ενέργειες που απαιτούνται, υποβάλλοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά του ηλεκτρονικά.  Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου.

«Όλα τα παιδιά έχουν θέση στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου», σημειώνει ο κ. Βασιλείου δείχνοντας καθησυχαστικός για τις όποιες πιθανότητες και ανησυχίες υπάρχουν ως προς το να μείνουν ορισμένα παιδιά εκτός των σταθμών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.