Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:01 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 14:11

Ο Μάριος Σαλμάς εξελέγη Αναπληρωτής Καθηγητής Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα, 28 Αυγούστου 2020, ο επίκουρος καθηγητής Μάριος Σαλμάς εξελέγη ομόφωνα στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η θετική ψήφος και των δεκατεσσάρων μελών του εκλεκτορικού σώματος αποτελεί αναγνώριση του επιστημονικού, εκπαιδευτικού και διδακτικού έργου του κ. Σαλμά.

Ο κ. Σαλμάς, μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Θάνο Δημόπουλο, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Πέτρο Σφηκάκη και τους εκλέκτορες καθηγητές και δήλωσε ότι η επιμονή, η συνέπεια και η προσήλωση στο στόχο  πάντα επιβραβεύονται.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σαλμάς είχε εκλεγεί στη βαθμίδα του Λέκτορα το 1999, στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή το 2007 και ως Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής το 2019.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.