Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 10:09

Ώρα για νίκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Μάθε τα πάντα για το στοιχημα

Στο Μαρόκο η κατάσταση με το «μαμούνι» ζορίζει επικίνδυνα με το φάσμα της εκ νέου διακοπής του πρωταθλήματος ορατό. Αναβάλλονται συνεχώς αγώνες λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων στις ομάδες. Εκτός απροόπτου, ο αγώνας της Μουλουντία Οουζντά με την Ρατζά Μπενί Μελάλ θα προλάβει να γίνει.

Η Μουλουντία είναι 3η με 40 πόντους σε 24 ματς, αλλά πίσω της είναι η Μπερκάνε με ίδιους πόντους αλλά σε 22 ματς, ενώ μπροστά της η Ουιντάν επίσης με 40 πόντους αλλά σε 21 αγώνες. Αν θέλει να διεκδικήσει τη 3η θέση που οδηγεί στους θεσμούς της Αφρικής, οφείλει να κερδίσει την τελευταία και μάλλον καταδικασμένη σε υποβιβασμό Μελάλ.

Δεν φτάνει που η Μελάλ είναι τελευταία, έχει χτυπηθεί και ανελέητα από την μάστιγα της ίωσης. Για σήμερα, εκτός των άλλων, θα στερηθεί τους δύο «αξιόπιστους» επιθετικούς που διαθέτει λόγω της ίωσης. Τον Μπενζελούμ (Ε, 15/2) και τον Σαλχί (Ε, 8/2). Ο δεύτερος σε συνέντευξή του αναφέρει πως έχει δει το… χάρο με τα μάτια του καθώς ακόμα έχει θέμα με την ίωση. Πάει στη Μουλουντία οριακά με 15 παίκτες.

Πέραν αυτού εκτός έδρας η Μελάλ είναι αδύναμη (0-1-9 με 1-13 γκολ) σε σχέση με τη Μουλουντία που εντός είναι πολύ δυνατή (8-2-2 με 17-9 γκολ). Στο τελευταίο της ματς μπορεί να έφερε εκτός έδρας 1-1 στην 6η και αξιόλογη Ραμπάτ, αλλά ο κόουτς έριξε… άγρια γκάζια στους παίκτες. Εκτιμώ ότι το ματς θα κυλήσει ομαλά, δεν θα δούμε «φάντασμα», είναι ώρα για νίκη της Μουλουντία απέναντι στο χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και το χάντικαπ λογικά θα επαληθευτεί.

Διαβάστηκε 856 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.