Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 17:15

Για μια θέση στη Superleague 1 κοντράρονται σήμερα Ξάνθη και Απόλλωνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την αναβολή, λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τελικά τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια, στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δυο ομάδων (20:00).

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους τις πρόσφατες περιπέτειες με τον κορωνοϊό και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να έχουν τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο της Superleague 1.

Η ακριτική ομάδα θα έχει διαθέσιμους από το περσινό ρόστερ μόνο τους Μπέντο, Φασίδη και Θυμιάνη, καθώς οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν στο τέλος της σεζόν, ως ελεύθεροι. Από την άλλη πλευρά, η “ελαφά ταξιαρχία” θα παραταχθεί, χωρίς τον τραυματία Χουάντερσο, τον Χουχούμη, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και τους Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα και Χαβιέ Ιριτιέρ, οι οποίοι δεν επέστρεψαν έγκαιρα από την Αργεντινή. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Αποστόλου και Πετρόπουλο. Τέταρτος θα είναι ο Τσαγκαράκης, με τους Ευαγγέλου και Σπυρόπουλο στο VAR.

Πηγή: novasports.gr

Διαβάστηκε 694 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.