Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 18:42

Μεσολόγγι: με επιτυχία και βραβεύσεις η κοπή πίτας των εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήθος εκπαιδευτικών παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Eκπαιδευτικών Π.Ε. Μεσολογγίου , που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, ανήμερα της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν  ο απερχόμενος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Λευτεράτος Σπύρος,ο νέος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Κολοβός Χρήστος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης ,2ης  και 5ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Σωτηρακόπουλος Γεώργιος , Αναστασόπουλος Μαρίνος και Ρήγας Κωνσταντίνος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Π.Ε. κ. Μπαρμπετάκης Αντώνιος, ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κολτσίδας Παναγιώτης, η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Μεσολογγίου κ. Γιαννακογεώργου Όλγα και ο Αίρετος του ΑΠΥΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας κ. Αγραπίδης Αντώνης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσάμης Δημήτρης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκοψε την πίτα, στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «…τα προβλήματα του κλάδου όπως η  υποχρηματοδότηση, η αδιοριστία, η προσχολική αγωγή, η ειδική αγωγή, το νέο μισθολόγιο χωρίς καμιά προοπτική αισιοδοξίας και το ασφαλιστικό που οδηγεί σε διάλυση των ταμείων, πρέπει να μας οδηγήσουν σε συσπείρωση και στην απόφαση όλα τα σχολεία να είναι κλειστά στις 4 Φεβρουαρίου, ημέρα Γενικής Απεργίας…».

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν από τον Γραμματέα Χατζή Κώστα και τον Αντιπρόεδρο Σκαρμούτσο Αναστάσιο οι εκπαιδευτικοί Χούσου Σταυρούλα, Νηπιαγωγός του Ειδικού Νηπ/γείου Μεσολογγίου και Γαστεράτος Ανδρέας, Λογοθεραπευτής του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου για την Κατόπιν δόθηκαν στον κ. Λευτεράτο αναμνηστικά από τους Προέδρους των Συλλόγων Μεσολογγίου, Αγρινίου και από τον κ. Κολοβό για την προσφορά του στην εκπαίδευση της Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος μοιράστηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βιβλία στα παιδιά των παρεβρισκόμενων εκπαιδευτικών .

Τυχερή του φλουριού ήταν η δασκάλα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής κ. Μπαρμπετάκη Πηνελόπη.

DSC_2507

DSC_2410

DSC_2411

DSC_2415

DSC_2418

DSC_2422

DSC_2436

DSC_2438

DSC_2439

DSC_2442

DSC_2452

DSC_2456

DSC_2465

DSC_2469

DSC_2476

DSC_2486

DSC_2494

DSC_2504

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2302 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 20:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.