Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 18:29

7ος Κωπηλατικός Μαραθώνιος στη Λιμνοθάλασσα (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή 50 αθλητών

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διοργάνωσε τον Κωπηλατικό Μαραθώνιο της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού. Συμμετείχαν 50 αθλητές, οι οποίοι κωπηλάτησαν 13 χλμ. ή 7,2 ΝΜ από την ανατολική παραλία του Αιτωλικού έως το λιμάνι του Μεσολογγίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μοναδικό οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας. Πρόκειται για μία ανοιχτή ναυταθλητική γιορτή, όπου μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες, κατηγορίες με οποιοδήποτε τύπο κωπήλατου σκάφους.

Ο σκοπός της δράσης είναι να προβληθούν τα αθλήματα του canoe-kayak–sup και τα πληρώματα τους να γνωρίσουν τη λιμνοθάλασσα.

Σε ό,τι αφορά το τμήμα κανόε καγιάκ του Συλλόγου, λειτουργεί όλο το χρόνο στην Κλείσοβα. Πληροφορίες και εγγραφές: 6989835075. Το τμήμα ιστιοπλοΐας με σκάφη optimist θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Πληροφορίες: 6974271607.

agriniovoice.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 707 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.