Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 14:03

SuperLeague: Το φως στο τούνελ δείχνει… nova

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εφτά τηλεοπτικά άστεγες ομάδες βάζουν μεγάλο πονοκέφαλο με την απόφασή τους να μην υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος και να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Οπότε είναι λογικό να ασκηθούν διάφορες πιέσεις με στόχο να λήξει ο συναγερμός ως τη Δευτέρα που θα γίνει το Συμβούλιο της Λίγκας.

Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η nova μετά από συζητήσεις με εκπροσώπους των “άστεγων” είναι έτοιμη να προσφέρει τηλεοπτικό συμβόλαιο σε πέντε ομάδες (ΟΦΗ, Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Ξάνθη ή Απόλλωνα) της τάξης των 1,3 εκ. ευρώ, συν μπόνους (πιθανότατα θα έχουν σχέση με τη βαθμολογική θέση) που θα αυξάνουν την τελική αμοιβή τους και θα πλησιάσει στα ποσά που έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια.

Σε ότι αφορά τους δύο μεγάλους της “ομάδας των 7” δεν ικανοποιούνται από την πρόταση που πήραν και θα διαλέξουν το δικό τους δρόμο, με PAOK TV και PAO TV και είναι κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV να τα φιλοξενήσει στο μπουκέτο της. Χωρίς να βάλουν εμπόδιο με την υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Στο διάστημα που ακολουθεί έως το κρίσιμο συμβούλιο της Δευτέρας θα φανεί αν όντως υπάρχει λύση.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 835 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.