Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  5:05 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 10:03

Ομάδα επιχειρηματιών του Αγρινίου κινείται για την διάσωση του Α.Ο.Α.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κατάσταση στο μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου είναι γνωστό πως είναι εξαιρετικά δύσκολη, με πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για «θαύμα αν η ομάδα μπορέσει να ανταποκριθεί και να αποφύγει ακόμη και την διάλυση».

Μέσα σε αυτό το κλίμα και για να μην χαθεί μια προσπάθεια που με τόσο κόπο χτίστηκε, ομάδα επιχειρηματιών από την περιοχή του Αγρινίου ήδη έκανε την πρώτη συνάντηση αναζητώντας λύσεις στο πρόβλημα.

Υπάρχει διάθεση για ενεργό οικονομική στήριξη από τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες προκειμένου να μην χαθεί η συγκυρία για το μπάσκετ της Αιτωλοακαρνανίας, ειδικά και με την συμμετοχή του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α1 κατηγορία.

Θα ακολουθήσουν νέες επαφές όπου θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή των εμπλεκόμενων που θέλουν την διάσωση του Α.Ο.Α . Πρώτος στόχος να λυθούν τα θέματα που έχουν ανακύψει από τις υποχρεώσεις προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και κάλεσμα προς τον κόσμο της πόλης να στηρίξει την ομάδα και να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας των επιχειρηματιών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 701 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.