Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:05 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 20:51

Παναιτωλικός: «Φιλικό» 2-1 επί των Τρικάλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι «κυανοκίτρινοι» επικράτησαν των «Σακαφλιάδων», παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ

Με 2-1 επικράτησε σήμερα (23/8) ο Παναιτωλικός των Τρικάλων, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι όπου καλείται, όπως και η κάθε ομάδα, να βρει ρυθμό εν μέσω του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Δηλαδή με τα πόδια ακόμη «βαριά».

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζανακάκη, Μαλή, Σιέστεντ, Ντουάρτε στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Ταχάρ στον άξονα, τον Αλβαρες «οργανωτή», τους Μπελεβώνη, Αριγίμπι στα άκρα και τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Περέιρα λόγω μίας ενόχλησης και οι ανέτοιμοι Καρασαλίδης, Μεδίνα δεν υπολογίζονταν από τον Μάκη Χάβο.

Στο πρώτο ημίωρο τα «καναρίνια» δεν πατούσαν καλά. Οχι μόνο γιατί σε αυτό το διάστημα δέχθηκαν ένα γκολ (9′ με τον Πέλκα) σε αδράνεια της άμυνάς τους, αλλά κυρίως επειδή δεν αναπτύσσονταν σωστά. Πλην των Τζανακάκη, Αριγίμπι, στο δημιουργικό σκέλος έπαιρναν οριακά τη βάση, ενώ στο 31′ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ (με τον Στεφανίδη).

Κάπου εκεί όμως άρχισαν να πατούν… γκάζι, έγιναν πιο απειλητικοί και τελικά έφτασαν πριν την ανάπαυλα στην ισοφάριση, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αριγίμπι (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντουάρτε).

Στο δεύτερο μισό το αρχικό σχήμα των «κυανοκίτρινων» άλλαξε κατά τα 9/11, καθώς μπήκαν οι Μάζουρεκ, Λιάβας, Ματσόλα, Κνετ, Ντάλσιο, Μεντόζα, Κωνσταντόπουλος, Ντίαζ, και ο νεαρός Σκόνδρας. Από όσους ξεκίνησαν συνέχισαν μόνο οι Αριγίμπι, Ντουάρτε  Με την πάροδο του χρόνου οι «κυανοκίτρινοι» κυριάρχησαν και ναι μεν δεν έβγαζαν φάσεις, ήταν όμως εκείνοι που έλεγχαν τον ρυθμό και είχαν την κατοχή μπάλας. Τελικά πήραν και τη νίκη, καθώς στο 73΄ο Καββαδίας που είχε περάσει στο ματς σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μάζουρεκ.

Προς το φινάλε ο Παναιτωλικός είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Καββαδία και ακόμη μία  καλή στιγμή με τον Ματσόλα, όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Παναιτωλικός Α’ ημίχρονο: Μελίσσας, Τζανακάκης, Ντουάρτε, Σιέστεντ, Μαλής, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Άλβαρες, Μπελεβώνης, Αριγίμπι, Βέργος.
Παναιτωλικός Β’ ημίχρονο: Κνετ, Ντουάρτε (64’ Σκιαδάς), Σκόνδρας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο, Ντίας, Μεντόσα, Αριγίμπι (64’ Καββαδίας), Μάζουρεκ, Ματσόλα.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 792 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.