Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:17 μμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 12:34

Παναιτωλικός: Γαλανόλευκη ενδεκάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με εκείνους που έμειναν από πέρσι και όσους ήρθαν ως μεταγραφική προσθήκη, το ρόστερ του Παναιτωλικού αυτή τη στιγμή διαθέτει 23 ποδοσφαιριστές. Σχεδόν οι μισοί (11) απ’ αυτούς είναι Έλληνες.

Το σημαντικό είναι πως δεν πρόκειται για παίκτες που απλώς συμπληρώνουν το δυναμικό της ομάδας, μιας και όλοι τους έχουν ήδη συμμετοχές στη Super League. Όλοι. Μάλιστα οι 7 στους 11 προέρχονται από την Ακαδημία του Παναιτωλικού.

Ας αρχίσουμε απ’ αυτούς: Καββαδίας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Μαλής, Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας. Ένας ήρθε από τον Γενάρη: Τζανακάκης. Και άλλοι τρεις πρόσφατα: Βέργος, Καρασαλίδης, Μελίσσας.

Οι υπόλοιπες καλοκαιρινές μεταγραφές αφορούν Αργεντινούς: Μάζουρεκ, Ματσόλα, Μεντόσα, Περέιρα. Προσθέτοντας τον συμπατριώτη τους Άλβαρες που συνάντησαν εδώ, η… παροικία των Αργεντινών είναι η 2η (μετά την Ελληνική) εθνικότητα στην ομάδα, με 5 παίκτες

Από την Πορτογαλία είναι οι Ντάλσιο, Ντουάρτε, από την Αυστρία ο Κνετ, από τη Σουηδία ο Σιέστεντ, από την Αγγλία (με καταγωγή από την Αλγερία) ο Ταχάρ, από τις ΗΠΑ (με καταγωγή από τη Νιγηρία) ο Αριγίμπι και από την Ουρουγουάη ο αρχηγός Χόρχε Ντίας.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 828 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.