Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 22:14

Παναιτωλικός: Πάει Καρπενήσι και ο Μεντίνα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακόμη μία άφιξη είχαμε σήμερα (21/8) για τον Παναιτωλικό, καθώς για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» ήρθε στην Ελλάδα ο Πάολο Μεντίνα. Πρόκειται για τον 21χρονο δεξιό μπακ από το Μεξικό, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι και θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας ξεκίνησε από την Ντεπορτιβο Αλσομπέντας και ήταν μόλις 10 ετών όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Για χρόνια έπαιζε στους «μικρούς» «μερένγκες» και το 2017 ήταν ένας από τους 98 υποψήφιους της κατηγορία «Golden Boy» της χρονιάς, το οποίο κέρδισε τότε ο Κίλιαν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδιάμεσα χρίστηκε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του και τότε έκανε το δρομολόγιο Ισπανία-Πορτογαλία, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα. Στους «Αετούς» υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο, αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια του UEFA Youth League, αλλά το 2019 επέστρεψε στη χώρα του, αρχικά για την Μοντερέι και ύστερα για την Μονάρκας.

Εκεί ήταν συμπαίκτης τους Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος εκφράστηκε με πολύ θετικά σχόλια στους ανθρώπους του Παναιτωλικού για τις ικανότητες του νεαρού Μεξικάνου. Ο Πάολο Μεντίνα φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον Άγκους Μεντίνα που σύμφωνα με αθηναϊκό site φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 823 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.