Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 17:24

Αιτωλικό: “Μια Λίμνη Θάλασσα… μια Λιμνοθάλασσα” στις 21 και 22 Αυγούστου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκθεση φωτογραφίας για την Τριχωνίδα και την Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου - Αιτωλικού

Το ΔΣ του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό” προσκαλεί στην έκθεση Φωτογραφίας του Φωτογραφικού Τμήματός του με τίτλο: “Μια Λίμνη Θάλασσα… μια Λιμνοθάλασσα” σε μια δημιουργική συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Αγρινίου Art8.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ, στην αυλή του Συλλόγου – Κεντρική Πλατεία Αιτωλικού.

Διάρκεια έκθεσης 21 – 22 Αυγούστου

Ώρες λειτουργίας 8.30μμ – 11.00μμ

Η έκθεση αποτελεί μία Καλλιτεχνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για την Τριχωνίδα και την Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Έχει ήδη παρουσιαστεί στα Αμπάρια Παναιτωλιου σε διοργάνωση της ομάδας Art8 στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Photopolis Agrinio Photo Festival.

Αν και ο χώρος της έκθεσης είναι υπαίθριος, λόγω των μέτρων για τον Covid-19 η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται σταδιακά και για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Συνίσταται η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Είσοδος Ελεύθερη

 

Διαβάστηκε 881 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.