Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:03 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 11:45

Παναιτωλικός: Κίνηση για Τσαούση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κίνηση για την απόκτηση του Μάριου Τσαούση από τον ΠΑΟΚ έχει κάνει ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Αγρινίου αναζητεί αριστερό μπακ και ψηλά στη λίστα της είναι ο 20χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Τσαούσης γεννήθηκε στις 11/5/00 στη Θεσσαλονίκη κι έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» έως το 2022. Ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να πουλήσει τον Γιαννούλη και ο Τσαούσης φέρεται να είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις, αν και δεδομένα σε περίπτωση πώλησης του διεθνούς μπακ θα έρθει αντικαταστάτης. Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του Τσαούση.

Ο Παναιτωλικός, πάντως, έχει φιλοσοφία να μην παίρνει δανεικούς από μεγάλες ομάδες και πρόθεσή του είναι να αποκτήσει τον Τσαούση με ελεύθερη μεταγραφή, όπως έκανε και ο ΟΦΗ με τους Διαμαντή, Γκαργκαλατζίδη. Ο ΠΑΟΚ φυσικά στις διαπραγματεύσεις θα επιδιώξει είτε να κρατήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, είτε να έχει τον πρώτο λόγο επαναγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ τη σεζόν που πέρασε έπαιξε δανεικός στον Βόλο και είχε αξιοπρεπή παρουσία με 16 συμμετοχές και δύο γκολ. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Παναιτωλικός φέρεται να έχει στη λίστα του και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Νίκο Μελίσσα. Δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει εξέλιξη με τους δύο ποδοσφαιριστές και τη μετακίνησή τους στο Αγρίνιο.

Πηγή: onsports.gr

 
 
Διαβάστηκε 826 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.