Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 10:37

Φ. Κωστούλας: “Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα αν όλες οι ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο» δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, και τάχθηκε υπέρ της νομοθέτησης της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Μεταξύ άλλων είπε:

Είναι άδικος ο τρόπος που γίνεται η επιλογή των ομάδων από τη NOVA. H ΝΟVA κάνει το δικό της παιχνίδι και επιλέγει. Τώρα δίνει σε λιγότερες ομάδες περισσότερα χρήματα από αυτά που έδινε όταν υπήρχε κεντρική διαχείριση. Μας βάζει σε σκέψεις αυτό που γίνεται.

Μακάρι να υπάρξει νόμος για την κεντρική διαχείριση. Από συζητήσεις που έχουν γίνει έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Nova προτιμούν την κεντρική διαχείριση από το να μιλούν με τον καθένα ξεχωριστά.

Δε βλέπω μεγάλες αλλαγές στις εκλογές της ΕΠΟ. Η πλειοψηφία στην ΕΠΟ θα είναι όπως είναι σήμερα με κάποιες μικρές αλλαγές. Ας ελπίσουμε ο πρόεδρος και ο CEO (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής) που λέγεται ότι θα μπει να τα πάνε καλά.

Θα προτιμούσα σε όλα τα παιχνίδια να ορίζονται ξένοι διαιτητές μέχρι οι δικοί μας διαιτητές να πάψουν να επηρεάζονται από «α» ή «β» καταστάσεις και από τον πόλεμο που γίνεται.

Πηγή: soccerplus.gr

Διαβάστηκε 716 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.