Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:24 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 18:12

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε οι νέες αιτήσεις και πληρωμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποιούς αφορά

Μέχρι και τις 25 Αυγούστου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση αναστολής συμβάσεων εργαζομένων τους για τον Ιούλιο οι εργοδότες στους κλάδους του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ηπληρωμή της ειδικής αποζημίωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και 31 Αυγούστου, για τους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή τον Ιούλιο.

Για να λάβουν την αποζημίωση οι εργαζόμενοι, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εμπρόθεσμα η αίτηση μέσω του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», ενώ οι εργαζόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην αντίστοιχη πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr

Παράλληλα, έως και τις 25 Αυγούστου, θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους εργοδότες κι εργαζόμενοι σε επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις, εποχικής λειτουργίας, κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών ή τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων.

Οι αιτήσεις για τους εργαζόμενους που θα ενταχθούν στο πλαίσιο αναστολής σύμβασης κατά τον Αύγουστο αναμένεται να ξεκινήσουν το διάστημα 10 με 11 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: workenter.gr

Διαβάστηκε 905 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία