Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 12:53

Superleague: Κλήρωση, επιστροφή ΠΑΣ, προκήρυξη και αλλαγές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπαίνοντας στο δεύτερο μισό του μήνα ΕΠΟ και Super League 1 καλούνται να πάρουν αποφάσεις για να κλείσουν εκκρεμότητες της προηγούμενης σεζόν ή να ξεκαθαρίσουν (όσο γίνεται) το τοπίο για την επόμενη. Την αρχή κάνει η Ομοσπονδία η οποία αύριο θα κάνει την κλήρωση των αγώνων μπαράζ, όπως ανακοίνωσε:

Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης που κατέκτησαν την 13η θέση στο πρωτάθλημα της SL 1 και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της SL 2 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 στις 10:30, στα γραφεία της ΕΠΟ. Η κλήρωση αφορά στους γηπεδούχους του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ήδη αποφασιστεί από την ΕΕ της Ε.Π.Ο (22 και 29.08.2020).

Το πρωί της Τρίτης η Super League 1 με τηλεδιάσκεψη θα κάνει και τυπικά τον ΠΑΣ Γιάννινα ξανά μέλος του συνεταιρισμού, θα ορίσει Γενική Συνέλευση για την έγκριση των προκηρύξεων και θα αποφασίσει για τις αλλαγές που θα επιτρέπονται στους αγώνες:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Εγγραφή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού.

2.Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

3.Θέματα διοργάνωσης πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

4.Απόφαση για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα Super League 1 ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 928 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.