Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 12:43

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου: Ελάτε να γνωρίσετε το άθλημα του canoe kayak ήρεμων νερών (Σαβ 22/8/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει το άθλημα του canoe kayak ήρεμων νερών.

Αθλητές του ομίλου με την εποπτεία του προπονητή τους, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δείξουν τα μυστικά του canoe kayak, σε όποιον θέλει να ασχοληθεί από 8 ετών και άνω, μέχρι τέλος του μήνα κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα.

Ειδικότερα:

Ελάτε να γνωρίσετε το άθλημα του canoe kayak ήρεμων νερών.

Οι αθλητές του ΝΟ Μεσολογγίου με την εποπτεία του προπονητή τους, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δείξουν τα μυστικά του canoe kayak, χωρίς κόστος φυσικά, σε όποιον μικρό μας φίλο από 8 ετών και πάνω θέλει να ασχοληθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν μπάνιο και να έχουν θετική διάθεση. Σας περιμένουμε στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, απέναντι από το Δημαρχείο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18.00 έως τις 20.00 μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Επίσης σας θυμίζουμε το επόμενο αθλητικό μας ραντεβού, είναι ο 7ος Κωπηλατικός Διάπλους της Λιμνοθάλασσας στις 22 Αυγούστου. Πληρ, εγγραφές www.nommes.gr

To ΔΣ του ΝΟ Μεσολογγίου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 984 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.