Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:03 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 13:42

Κώστας Λύρος: «Ο Αθλητισμός είναι μέρος της Παιδείας». Συνάντηση με το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μέλη της Διοίκησης, τον προπονητή τους αθλητές και τις αθλήτριες canoekayak  του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε στο γραφείο του.

Ο Κώστας Λύρος συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες του canoekayak και SUP  για την συμμετοχή και τις μεγάλες διακρίσεις τους στα δυο Πανελλήνια Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν πρόσφατα στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη του ΝΟΜ επεσήμανε  πως ο  αθλητισμός είναι μέρος της Παιδείας και κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα προσήλωσης, θέλησης αλλά και δημιουργικής διαχείρισης χρόνου.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου συνεχάρη επίσης τον προπονητή και τα μέλη του Δ.Σ. που συνόδευσαν τα παιδιά, ενώ ευχήθηκε σε όλους να έχουν ασφάλεια, υγεία και πρόοδο.

Διαβάστηκε 885 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.