Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 11:59

Διενέργεια τεστ κορονοϊού από την Τρίτη 18 Αυγούστου στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη εβδομάδα και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 8:30πμ έως 10:30πμ θα παραβρίσκεται στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου (πρώην Λαχαναγορά) Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) για την διενέργεια τεστ Covid 19.

Το τεστ απευθύνεται σε πολίτες που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα (πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κ.α), καθώς τα άτομα με συμπτώματα θα πρέπει να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας ΑΥΣΤΗΡΑ τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση ασφαλών αποστάσεων) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ΑΜΚΑ τους διευκολύνοντας το έργο της ΚΟΜΥ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 867 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.