Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 00:08

Κορονοϊός: Επανέλεγχος στον Παναιτωλικό – Όλοι αρνητικοί, πλην ενός ποδοσφαιριστή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Παναιτωλικός: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο εβδομαδιαίος μοριακός έλεγχος covid-19 στον οποίο συμμετείχαν τα μέλη της ομάδα μας και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός και του Emleon. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους, με εξαίρεση ένα μέλος της ομάδας που είχε ανιχνευτεί θετικός στον αντίστοιχο έλεγχο της Πέμπτης 6 Αυγούστου. Παραμένει ασυμπτωματικός και σε κατ’ οίκον περιορισμό που θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες”.

Από τα δύο κρούσματα το ένα είναι πλέον αρνητικό, οπότε επιστρέφει στις προπονήσεις. Εκείνο που παραμένει θετικό (αλλά χωρίς συμπτώματα) όλες αυτές τις μέρες δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν. Θα παραμείνει σε καραντίνα τις επόμενες μέρες μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα των 14 ημερών και στη συνέχεια θα ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η ουσία είναι ότι τα τεστ έδειξαν πως δεν κυκλοφορεί πλέον ο ιός στον Παναιτωλικό.

Με πληροφορίες από agrinio-sports.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 800 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.