Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 22:50

Γνωρίστε τον ανερχόμενο τραγουδιστή Θοδωρή Καζάκο ταλαντούχο και αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγα λόγια από τον ταλαντούχο και αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή Θοδωρή Καζάκο, με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο "Δοκιμαστήριο",που κυκλοφορεί από την νέα δισκογραφική εταιρεία Aspect4Music του ομίλου MC Kopelouzos,που μπαίνει πλέον δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της ελληνικής δισκογραφίας. Το τραγούδι ήδη σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ανερχόμενο δημιουργό Φώτη Καλαντζή.Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο Χρήστος Κοπελούζος και η Aspect4Music.

ΒΚ:Θοδωρή χαιρόμαστε που σε έχουμε κοντά μας και είναι μια ευκαιρία να σε γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα σαν καλλιτέχνη,αλλά και ως άνθρωπο.
ΘΚ:Και εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση.

ΒΚ:Που γεννήθηκες και πως ασχολήθηκες με το τραγούδι..
ΘΚ:Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονικη.Σπουδασα Βυζαντινή μουσική αρχικα και αργότερα ασχολήθηκα με το σύγχρονο τραγούδι.0Το μικρόβιο του τραγουδιστή υπήρχε και έτσι όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά.

ΒΚ:Στην Αθήνα πόσο καιρό βρίσκεσαι και τι σε έφερε εδώ
ΘΚ:Στην Αθήνα βρίσκομαι από το 2008.Ηρθα για να δουλέψω ως τραγουδιστής στην"Παλιά Μαρκιζα"στο Παγκράτι και από τότε έμεινα και συνέχισα να δουλεύω σε διάφορα μαγαζιά.

ΒΚ:Τι σημαίνει η Αspect4Music για εσένα και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την μέχρι τώρα συνεργασία σας
ΘΚ:Την Aspect4Music την θεωρώ δεύτερο σπίτι μου, καθώς εκτός από ενεργός καλλιτέχνης της,είμαι κατά ένα τρόπο και ιδρυτικό της μέλος.Οπότε έχοντας ζήσει τα πράγματα εκ των έσω,γνωρίζω γιατί και πως δημιουργήθηκε.Η Aspect είναι ένα όνειρο ζωής για τον ιδρυτή της,τον σπουδαίο επιχειρηματία και πάνω από όλα φίλο μου Χρήστο Κοπελούζο.Σκοπός της είναι να στέκεται δίπλα στους νέους καλλιτέχνες,να τους παρέχει στέγη και να είναι η βάση για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.Εγω προσωπικά έχω κάνει πάρα πολλές παραγωγές με την Αspect και μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω..

ΒΚ:Φτάνουμε λοιπόν και στο"Δοκιμαστήριο",μια πολύ δυναμική μπαλάντα,που θα έλεγα "κουνάει"αρκετά τον ακροατή.Νιώθουμε οτι έχεις προκαλέσει αίσθηση με αυτό το τραγούδι και θα θέλαμε να μάθουμε λίγα πράγματα για αυτή τη συνεργασία.
ΘΚ:Όπως προείπα η συνεργασία μου με την Aspect4Music κρατάει χρόνια,μα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φώτη Καλαντζή, έναν εξαιρετικό δημιουργό και πλέον μόνιμο συνεργάτη της Aspect.Όταν είπαμε με τον Χρήστο(Κοπελούζο) και τον Φωτη(Καλαντζή) να κάνουμε ένα τραγούδι,ο Φώτης μου έφερε να ακούσω τρία πολύ όμορφα κομμάτια.Απλα από την πρώτη στιγμή με κέρδισε το "Δοκιμαστήριο",για την δυναμική του και για τον άμεσο στίχο του.Η ενορχήστρωση του Χρηστου(Κοπελούζου)ήταν εκπληκτική,το γκρουβαρε που λέμε και εμείς στην γλώσσα μας..Θελαμε ένα κομμάτι που να το ακούς και να σε"κουνάει"και νομίζω ότι με το "Δοκιμαστήριο" το πετύχαμε.Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που το αγκάλιασε και υποσχόμαστε και άλλες εκπλήξεις.

ΒΚ:Θοδωρή σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία,που από ότι φαίνεται θα την έχεις.
ΘΚ:Σας ευχαριστώ πολύ για την ομορφη συζήτηση και λέω εις το επανιδειν.Και επειδή γνωρίζω,να περιμένετε πολλές και ομορφες μουσικές εκπλήξεις από την Aspect4Music...

Δείτε στο ΥouΤube το video clip 





Διαβάστηκε 1257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.