Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:04 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 17:40

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΑΣΕΠ καλεί επιλαχόντες της 2Κ/2019 να αποστείλουν δικαιολογητικά για τις 381 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία.

Κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών των προηγουμένως κληθέντων υποψηφίων της ανωτέρω κατηγορίας, δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός που απαιτείται για την κάλυψη των προκηρυσσομένων θέσεων.

Δείτε το ΦΕΚ

Για να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 381 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας σύμφωνα με την Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019 καλούνται οι υποψήφιοι  να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση: Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 2Κ/2019 – Κατηγορία ΔΕ Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 115 10 σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

-Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

-Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 13 Αυγούστου 2020 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 26 Αυγούστου 2020 ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 1111 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία