Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 17:28

Δήμος Θέρμου: Συνάντηση Σπύρου Κωνσταντάρα με τον καθηγητή πυρηνικής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Kent State της Πολιτείας του Οχάιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με χαρά δεχθήκαμε σήμερα στο δημαρχείο ΘΕΡΜΟΥ τον καθηγητή πυρηνικής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Kent State της Πολιτείας του Οχάιο στην Αμερική κο Σπυρίδωνα Μαργέτη .

Με τον διακεκριμένο επιστήμονα συζητήσαμε και προγραμματίσαμε εκδήλωση τον επόμενο χρόνο προς τιμήν του συμπολίτη μας Λάμπρου Λόη και αποφασίσαμε την καθιέρωση βραβείων σε μαθητές της πόλης μας με επίδοση στην φυσική.
Στην συνάντηση μετείχε και ο συμπατριώτης μας κος Λάμπρος Μπίσσας ,ο οποίος ως συγγενής του αείμνηστου Λάμπρου Λόη θα είναι στην οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων προς τιμήν του .
Το Ίδρυμα «Λάμπρου και Ερασμίας Λόη» που θα δημιουργηθεί στο αρχοντικό που δώρησε η οικογένεια στο δήμο Θέρμου ,θα αποτελεί μια σπουδαία πολιτιστική και επιστημονική Κυψέλη.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 710 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα