Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 16:23

Ο Δήμος Ξηρομέρου ζήτησε και πήρε για ένα χρόνο Graider από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ξηρομέρου ζήτησε με το υπ’ αριθμ. 3886/10.6.2020 έγγραφο προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την παραχώρηση προς χρήση για ένα έτος, ενός διαμορφωτή γαιών (GRAIDER) για τις ανάγκες του Δήμου.
Η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε θετικά, με βάση το υπ’ αριθμ. 13919173505/2.7.2020 έγγραφο και παραχώρησε  τον διαμορφωτή γαιών (GRAIDER), με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 123050 Ι.Χ.
Ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Ξηρομέρου, έρχεται να προστεθεί στην διάθεση του, ώστε να έχει την δυνατότητα παρέμβασης στην αγροτική οδοποιία, στην δασοπροστασία, στο στρώσιμο παραλιών.
Η καλή θεσμική συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποδίδει καλά αποτελέσματα για τους πολίτες, ώστε να λύνονται προβλήματα που αφορούν την καθημερίνη ποιότητα της ζωής τους, γιατί στην τελική αυτό είναι το ζητούμενο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

https://mytikaspress.blogspot.com/

Διαβάστηκε 635 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.