Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 11:07

Λινέτ και Μπρέιντι στις λεπτομέρειες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Βρείτε τις καλύτερες καζίνο προσφορές εδώ

Το τουρνουά του Λέξινγκτον διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια και η Μάγκντα Λινέτ μαζί με την Τζένιφερ Μπρέιντι θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Λινέτ -Νο 36 στην παγκόσμια κατάταξη- έδωσε 4 ματς ως προετοιμασία γι’ αυτή τη διοργάνωση και είχε μάλλον χαλαρή συμπεριφορά (με ήττες από τις άσημες Σαρασούα και Ουτβάρντι), ωστόσο ανέβασε την απόδοσή της όταν έπρεπε και στον πρώτο γύρο απέκλεισε τη Λορίν Ντέιβις με 6/2, 6/3. Η Μπρέιντι από τα τέλη Μαϊου είναι σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχει πάρει μέρος σε 20 ματς από τότε και στο τελευταίο απέκλεισε την Χέδερ Γουότσον με 6/2, 6/1. Είναι παίκτρια του top 50 πια η Αμερικανίδα και το αποδεικνύει πολύ συχνά (Νο 49 για την ακρίβεια).

Στα μεταξύ τους η Μπρέιντι προηγείται με 2-1 στις νίκες, ενώ σε δύο περιπτώσεις που αναμετρήθηκαν σε σκληρή επιφάνεια είχαμε εύκολο over με τρία σετ σε κάθε περίπτωση. Είναι πολύ κοντά ποιοτικά οι δυο τους και ο φαβοριτισμός της Μπρέιντι (1.44 – 2.62) δικαιολογείται από την έφεσή της στη συγκεκριμένη επιφάνεια, ωστόσο η Λινέτ δεν υστερεί και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι περισσότερο ισορροπημένο. Τα μεταξύ τους έχουν δείξει ότι είναι αγώνες λεπτομερειών και επικρατεί η παίκτρια με τα λιγότερα λάθη ή αν θέλετε όποια βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Είναι ο αγώνας με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για over την Τετάρτη στο Λέξινγκτον.

Διαβάστηκε 867 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.