Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 23:31

Αστακός: Εικόνες από την έκθεση προϊόντων του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εάν στα επόμενα χρόνια θελήσουν κάποιοι να γράψουν την ιστορία του Αστακού και να αναφερθούν στα θετικά αυτού του τόπου, τότε ας ξεκινήσουν τουλάχιστον από σήμερα να καταγράφουν την ιστορία και τις δραστηρίοτητες του μοναδικού συλλόγου που έχει μόνο ΣΥΝ (+). Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού.

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχημένων εκδηλώσεων, ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού πραγματοποίησε χθες (8/8/2020) μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Εκθέτες (μελή και μη του Συλλόγου) παρουσίασαν τα αυθεντικά προϊόντα τους (της αγροτικής γης) σε ένα χώρο που προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες στην παράλια του Αστακού. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή που δεν αρκέστηκαν μόνο στην τυπική βόλτα πέριξ των περίπτερων, αλλά προέβη και στην προμήθεια των προϊόντων (μέλι διαφόρων τύπου, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κρασί, δημητριακά και πολλά αλλά ήταν όμορφα τακτοποιημένα στους πάγκους των εκθετών, οι οποίοι πριν πουλήσουν το προϊόν τους, εξηγούσαν στους υποψηφίους αγοραστές τα πλεονεκτήματα του προϊόντος αλλά και τα συστατικά του.

Προφανώς και δεν μας εξέπληξε η επιτυχημένη εκδήλωση, διότι όλοι μας έχουμε την πλούσια εμπειρία των πολύ σπουδαίων και επιτυχημένων εκδηλώσεων από τον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Αστακού.

astakos-news.gr

Διαβάστηκε 1070 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.