Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 18:45

Ανάκληση της συγχώνευσης των σχολείων Μάστρου και Γουριάς ζητά το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην ανάκληση ή την αναστολή υλοποίησης της Υπουργικής Απόφασης για τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Μάστρου με το Δημοτικό Σχολείου Γουριάς, ζητά το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου.

Επικαιροποιώντας παλαιότερη αποφάσή του το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου υιοθέτησε την απόφαση της ΤΚ Μάστρου που ζητά την “την αναστολή της απόφασης συγχώνευσης των δυο σχολικών μονάδων, για ένα ή δυο χρόνια και έπειτα την ανάκληση της απόφασης αυτής, ώστε να παραμείνει το Δημοτικό σχολείο Μάστρο τριθέσιο και ολοήμερο, με έδρα τη Μάστρο”.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περί συγχώνευσης των δημοτικών σχολείων Μάστρου και Γουριάς
αξίζει να σημειωθεί ότι την αρμόδια Υφυπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκαν άμεσα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Σωτηρακόπουλος και Γερασιμούλα Γούργαρη Θεοδωράκη, ζητώντας την άρση της απόφασης ή τουλάχιστον την αναστολή της για δυο χρόνια.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 807 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.