Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 18:26

Ξηρόμερο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου «Οι ματαιωμένοι αρραβώνες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχής κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση χθες βράδυ για την παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου – ΟΙ ΜΑΤΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η κα Βαλεντίνη Παύλου Θεατρολόγος, ο κ. Χρήστος Ραμμόπουλος,  Λυρικός Ηθοποιός και η συγγραφέας κα Θεοδώρα Παπανικολάου.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Γιάννα Ζούλα και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης.
Παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αρχιμανδρίτης Δαϋίδ Μπαζούλας, ο πρ. Υπουργός Εργασίας Δημήτρης Στρατούλης, ο πρ. Πρόεδρος της πρ. Κοινότητας Αστακού και πρ. Λυκειάρχης Λάμπρος Πιτσούλιας, ο καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κώστας Μπαμπούρης, η Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αρετή Γριτσίπη και η Αντιπρόεδρος Χρυσούλα Δράκα, ο Προεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Γιώργος Βασίλας, τα μέλη του Δ.Σ Συλλόγου Γυναικών Αστακού και όπως προαναφέραμε πλήθος κόσμου.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προϊόν συνεργασίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

mytikaspress.blogspot.com

Φωτορεπορτάζ: κ. Χρήστος Μπόνης.

Διαβάστηκε 1038 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.