Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:02 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 23:09

Το φιλόξενο και αρχοντικό Μενίδι Αμφιλοχίας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την τιμητική του είχε χθες, Κυριακή 9 Αυγούστου, το Μενίδι Αμφιλοχίας. Ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και αρχοντικό μέρος, με επαγγελματίες που ξέρουν πως να υποδεχθούν και να παρέχουν τα πάντα στους επισκέπτες τους.
Τ​ο karvasaras.gr βρέθηκε χθες στο Μενίδι όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, όπως και να απαθανατίσει την ιδιαίτερη ομορφιά της περιοχής στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει και αξίζει να σημειωθεί, είναι η μοναδική αίσθηση φιλοξενίας που αισθάνεται ο επισκέπτης, όπως φυσικά και ο θαυμασμός για το πόσο περιποιημένο είναι το Μενίδι από όλους, οι οποίοι με την ιδιωτική τους πρωτοβουλία έχουν διαμορφώσει έναν από τους ομορφότερους καλοκαιρινούς, και όχι μόνο, προορισμούς της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

karvasaras.gr

Διαβάστηκε 1606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.