Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 18:15

Άκρως επιτυχημένη η αποστολή του ΝΟ Μεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άκρως επιτυχημένη ήταν η αποστολή του ΝΟ Μεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΝΟ Μεσολογγίου από την ίδρυση του τμήματος canoe kayak, το 2006 με τους αθλητές να κερδίζουν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια. Η ανακοίνωση του ΝΟΜ:

Το ταξίδι της ομάδας canoe kayak του ΝΟΜεσολογγίου από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τελείωσε. Έντεκα Αθλητρίες-τες μας για 2 Σαββατοκύριακα αγωνίσθηκαν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, στα 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα canoe kayak και SUP.

Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον του canoe kayak στη περιοχή μας. Οι αθλητές μας κέρδισαν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΝΟΜεσολογγίου από την ίδρυση του τμήματος canoe kayak, το 2006.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν τα παρακάτω: ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΕΥΗ, ΝΤΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΕΚΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ και ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ στο sup κατηγορία master Aνδρών 40+. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την σκληρή προπόνηση που έκαναν όλο το χρόνο, όπως και στον προπονητή τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΝΟΜεσολογγίου υποστηρίζει ότι το άθλημα του canoe kayak sprint και γενικότερα ο ναυταθλητισμός, έχει τρομερές προοπτικές στην Αιτωλ/νία με τόσες λίμνες και ακτογραμμή. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΝΟΜεσολογγίου λειτουργεί όλο το χρόνο τμήμα canoe kayak sprint στη λιμνοθάλασσα και τμήμα ιστιοπλοΐας optimist για παιδιά από 8 έως 14 ετών στο λιμάνι και στη Τουρλίδα.

Το επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού είναι στις 22 Αυγούστου στον 7ο κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας. Πληρ. Εγγραφές στο www.nommes.gr . Όσον αφορά για τον κολυμβητικό διάπλου στις 9 Σεπτεμβρίου δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω των καταστάσεων.

Το ΔΣ του ΝΟ Μεσολογγίου.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 957 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.