Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 10:09

Η Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας στηρίζει την απεργία - αποχή των εργαζομένων στα ΚΕΠ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας στηρίζει την απεργία - αποχή των εργαζομένων στα ΚΕΠ για τα δίκαια αιτήματά τους (αλλότρια καθήκοντα κλπ). 

Είμαστε αλληλέγγυοι χωρίς κομπιάσματα,  αστερίσκους και προαπαιτούμενα.

Καταδικάζουμε την αήθη και στοχευμένη επίθεση της κυβέρνησης και του αρμοδίου Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενάντια στην πιο επιτυχημένη υπηρεσία στον διοικητικό τομέα του δημοσίου, που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με την σκληρή καθημερινή τους δουλειά καταξίωσαν στη συνείδηση του κόσμου. Μια πράξη που έρχεται ως συνέχεια αντίστοιχων επιθέσεων σε όλες τις υπηρεσίες ΟΤΑ και όχι μόνο. (Καθαριότητα, Παιδικοί σταθμοί, Ηλεκτροφωτισμός, Πράσινο κλπ.)

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει χώρος για διαχωρισμούς και στείρες αντιπαραθέσεις. Ενωμένοι μόνο θα κερδίσουμε.

Καλούμε τις ηγεσίες ΠΟΕ ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ να καταδικάσουν την κυβερνητική επίθεση και να πάρουν εν τοις πράγμασι  σαφή και ξεκάθαρη θέση υπέρ των εργαζομένων και του θεσμού.

Διαβάστηκε 637 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.