Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 17:34

Ναύπακτος: Συνεχίζονται οι εργασίες στο χώρο των νεροτσουληθρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται ο καλλωπισμός του χώρου των νεροτσουληθρών από το Δήμο Ναυπακτίας. Ένας χώρος που για τους γνωστούς λόγους (αναμένοντας δικαστικές αποφάσεις) παρέμενε στο έλεος και συγχρόνως ήταν και επικίνδυνος λόγω του σκουριασμένου και σάπιου εξοπλισμού που υπήρχε εκεί.

Πρόσφατα όπως σας είχαμε παρουσιάσει ο Δήμος Ναυπακτίας απομάκρυνε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα μπάζωσε τις πισίνες και τις τελευταίες ημέρες προχωρά και σε άλλες εργασίες.

Μια από τις τελευταίες που ανησύχησε και πολλούς ήταν το κόψιμο των καλλωπιστικών φυτών (κυπαρισσάκια) όχι για να αντικατασταθούν αλλά όπως ενημερωθήκαμε από την αρμόδια υπηρεσία, οι ειδικοί έκριναν απαραίτητο να γίνει αυτό ούτως ώστε να «πετάξουν» ξανά καθώς δεν ήταν στην κατάσταση που έπρεπε μετά από τόσα χρόνια χωρίς φροντίδα.
Αυτό που φαίνεται όμως είναι ότι σύντομα ένας πανέμορφος χώρος θα είναι ξανά στην διάθεση των πολιτών.

Δείτε βίντεο από τις τελευταίες εργασίες

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 809 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.