Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 13:27

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Νίκο Σταμούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε  ο Νίκος Σταμούλης στα 5000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στους εφήβους, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μετείχε χθες στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του ελληνικού στίβου για φέτος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με τη συμμετοχή των καλύτερων ελλήνων δρομέων.

Ο  αθλητής της ΓΕΑ έτρεξε στην κούρσα των 1500μ. επιτυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 3΄55΄΄ και τερματίζοντας στην τέταρτη θέση στους  Άνδρες   και στην τρίτη στην κατηγορία των Νέων Ανδρών. Στο ίδιο αγώνισμα πήρε μέρος και ο αγρινιώτης δρομέας, Θοδωρής Αρωνιάδας, ο οποίος κατέλαβε την έβδομη θέση στο Άνδρες   και την έκτη στην κατηγορία των Νέων Ανδρών.

Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά που παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν την παράδοση της πόλης μας στους δρόμους των αποστάσεων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 913 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.